مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام
طرف مقابل در دو مبایعه نامه در قالب یک قرارداد محکوم به پرداخت الباقی ثمن معامله به مبلغ 285 میلیون تومان و خسارت تاخیر از تاریخ 97/5/25 لغایت اجرای حکم و خسارت روزانه یکصدهزار تومان ناشی از عدم انجام تعهد از تاریخ 97/6/20 لغایت اجرای حکم شده که در تاریخ 97/11/30 اعسار محکوم قبول شده و باید نصف محکوم به را نقدی و الباقی را اقساط پرداخت کند که هنوز پرداخت نکرده و حکم جلب صادر شده. خسارات تاخیر در این پرونده تا چه زمانی محاسبه میشود و به چه صورت است؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خسارت تاخیرتادیه براساس تغییرات شاخص بانک مرکزی محسابه میشود