مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مسکونی

باسلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشیدخدمت تک تک شما سروران گرامی. بنده شغلم موسس باشگاه ورزشی در سطح شهرستانم که حدود 5 سال پیش خریداری و راه اندازی کردم و در زیر زمین منزل مسکونی که قبلا باشگاه مال ایشون بوده مستاجر شدم به مدت 2سال بعد این مدت با توافق هم بنده طبقه زیر زمین ایشونو با وعده 2 سال طی 2فقره چک خریداری کردم با مبلغ بیشتر از ارزش قانونیش. ما توافق کردیم برای تفکیک سند چون به حالت آپارتمان در میومد هزینه هارو شراکتی پرداخت کنیم خلاصه گاز و آبش شراکتیه فقط تلفنو برقش جداست حالا از زیر زمین به حالت طبقه اول در آمده و به گفته فروشنده شامل 11میلیون هزینه و جریمه شهرداری و... شده که سهم بنده رو5 و 500رو و رقم زده قیمت ملکم 135میلیون بوده که بنده طبق نوشته خودش که بهم داده 136میلیون پرداخت کردم حالا هی دبه در میاره میگه اشتباه نوشتم یه روز میاد میگه هزینه تفکیکو جریمه پای من نیست حق بندس چون ملک متل منه جریمه شهرداری مال بنده محسوب میشه یه روز میاد میگه هر کی هزینه خودش ولی هزینه نما کاری ساختمان شراکتیه دنبال کاراش نمیفته هرچی بهش میگم میگه بدهکاری باید بدی قولنامه ما هم دست نویسه تایپش کردیم ولی 6نفر امضا کرده به عنوان شاهد که 3نفرش دوست و پسرشه وونفرم دوستما و داداشمه گفتم ببینم میتونه سندو نزنه به اسمم چرا اذیت میکنه آیا راهی وجود داره براش که معامله رو فسخ کنه که هی عقب میندازه ممنونم جواب بدین ببخشید کمی هم طولانی توضیح دادم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان فسخ برای ایشان میسر نمیباشد شما جهت تنظیم سند و دیگر تعهدات میتوانید الزام ایشان را از دادگاه بخواهید

پرسشگر :

با تشکر از لطفتون که راهنمایی فرمودین فقط ترسم از این بود ،که مثلا فوت کنه ورثه هم نمیتونه ادعا کنن فقطالبته اگه کارمون تو همین مرحله بمونهجای نگرانی که نداره

پرسشگر :

باتشکر از راهنمایی تون فقط خواستم بدونم اگه فوت کنن مثلا وارث هم نمیتونن اگه تو همین شرایط بمونه روال کار اداریش چون پسرشم به عنوان شاهد امضا کرده

یک وکیل

سلام. در صورت فوت ایشان هم میتوانید الزام ورثه را به انجام تعهد خواستار شوید

پرسشگر :

ممنونم بابت راهنماییتون فقط درخواستو میشه راهنمایی بفرمایید چطور بنویسم که بعدا کارمو لنگ نکنه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-خیر 2-باید قولنامه مطالعه شود.یاالله