مشاوره حقوقی رایگان - واریز مبلغ زیاد به حساب

سلام
خواستم بدونم اگه کسی توی ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنه و بعد سود خوبی کنه و پولش میلیاردی بشه بعد از طریق صرافی اونو انتقال بده به حساب بانکیش مثلا سه میلیارد واریز کنه آیا حسابش مسدود میشه یا مثلا حسابش بلوکه میشه چون شنیدم اگه پول زیاد وارد حساب بانکی بشه مسدود میشه میشه راهنمایی کنید
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای انتقال مبالغ بالای 200 میلیون تومان باید حتماً به بانک دلیل و مدرکی ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول زیاد بی دلیل به حساب واریز بشه ممکن است که حساب شما مسدود بشه.
اگر مدارک مربوط به فعالیت در ارز دیجیتال را دارید می توانید قبل از واریز وجه به حساب با رئیس بانک صحبت کنید و سپس نسبت به واریز آن به بانک اقدام کنید.
اگر جهت خرید ملک و... قصد فروش ارز رو دارید می توانید با همان ارز دیجیتال معامله خود را انجام دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است یا باید مدارکی دال بر ارز دیجیتال به بانک ارایه دهید و یا ان را تبدیل به زمین و ملک کنید