مشاوره حقوقی رایگان - آیا شورای حل اختلاف میتواند در خواست پرینت مکالمات را دهد

همسر آقای شکایت رابط نامشروع نموده و صرفا از خانمی که مشکوک بوده نه از همسر خود و مستندات آنان فقط 2 متن پیامک بود که هیچ گونه پیامی مبذول به علاقه در آن نیست و حالا با ثبت شکایت خود شکایت آن در شورای حل اختلاف ثبت جهت صلح و سازش ارجاع داده شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شورای حل اختلاف صرفا جهت صلح و سازش و پرینت و... را اگر دادگاه لازم بداند استعلام می کند.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، شورای حل اختلاف این اختیار را ندارد ولی در صورت عدم سازش و ارجاع مجدد به دادگاه کیفری در برخی جرائم ای امکان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر شورای حل اختلاف صرفا جهت صلح و سازش است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله درصورتی که برای اثبات ادعا لازم باشد به درخواست شاکی ممکن است