مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل خودرو

سلام
بنده در حدود یک ماه قبل خودرو رو جهت تعمیر به مکانیک سپردم و بعد از تهیه کلیه لوازم درخواستی ایشان و گرفتن سرسیلندر از تراشکاری کلیه لوازم را تحویل ایشان دادم و طبق قرار 4 الی 5 روز باید خودرو را تحویل میدادند ضمنا بخشی از اجرت ایشان را برایشان واریز کردم اما بعد از چند روز که برای تحویل خودرو رفتم ایشان گفتند یکسری از لوازم که شامل انژکتور کامل هم میباشد در محل گم شده بعد از پیگیری مجدد بنده که بی اثر بود کار به شکایت کشید و من بعنوان خیانت در امانت از ایشان شاکی شدم بعد از حدود یک ماه همچنان ماشین من خراب و خواب و ناقص افتاده حالا باید چیکار کنم تا روند پرونده سریعتر طی شود ضمنا امروز تقاضای تامین دلیل دادم
سوال
اول اینکه بعد از تامین دلیل و نظر کارشناسی باید چه کنم؟
ایا با توجه به نظر کارشناس میتونم خودم مجدد هزینه کنم ماشینو درست کنم یا باید همچنان منتظر رای دادگاه باشم؟
و در اخر اینکه با توجه به اینکه با خودرو کار میکردم و در سرویس اینترنتی مشغول بودم و کسب درامد میکردم با توجه به این زمان هدر رفته و کلی خسارت مالی الان میتونم برای از کار افتادگی تقاضای خسارت کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تامین دلیل به نظر می توانید ماشین را تعمیر کنید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بله شما می توانید ماشین را تعمیر کنید و خسارت را مطالبه نمایید و سوال دوم هم خسارت شما مطابق نظریه کارشناسی رسمی دادگستری قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یله بعد از تامین دلیل میتوانید ماشین را تعمیر کنید و تقاضای خسارت کنیذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایستی ابتدا تامین دلیل نماید و بعد اقدام به تعمیر ماشین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از تامین دلیل باید دادخواست مناسب تقدیم شود