مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام بنده یک خودرو 405 خریداری کردم که فروشنده گفت که موتور ماشین فقط احتیاج به تعویض واشر سر سیلندر دارد و بلافاصله بعد از خریداری شدن به تعمیر گاه بردم برای تعمیر بعد از باز کردن موتور معلوم شد که نقص موتور از جایی دیگه است و احتیاج به تعمیر اساسی دارد و هزینه حدودا 22 میلیون میشود و فروشنده قبول دار نشد که پولمو بده منم رفتم شکایت کردم و تامین دلیل ردم و ماشین هم اکثریت کاراشو انجام دادم لوازمشم خریداری کردم با فاکتور ولی هنوز ماشین داخل تعمیر گاه هستش تا سیلندر از تراشکاری بیاد و موتور ماشین رو ببنده تعمیر کار حالا میخام ببینم کارشناس برای کارشناسی دستم بجایی بند هست یا الکی هزینه کارشناسی ندم دیگه لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس تایید کند که خودرو نیاز به تعمیر اساسی دارد شما می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید.
توجه داشته باشید برخی تعمیر گاه ها به دروغ اعلام می کنند که خودرو نیاز به تعمیر اساسی دارد.
به هر حال اگر کارشناس تایید کند می توانید طرح دعوی کنید.