مشاوره حقوقی رایگان - چطور نام دختر خاله ام را از شناسنامه پدر و مادر پاک کنم؟

خاله من در زمان زایمان گرفتار اعتیاد شد و دفترچه بیمه مادرم را گرفت
با همان دفترچه زایمان کرد و از مادرم درخواست کرد که گواهی تولد را بگیرد
پدرم بدون اطلاع قبلی از عوض شدن شرایط گواهی تولد به بیمارستان رفت و از او شناسنامه مادر و پدرم را گرفتند
و گواهی تولد و شناسنامه دختر خاله ام به نام پدر و مادر من است و خاله من حاضر نیست شناسنامه به نام او و شوهرش (فراری است) ثبت شود ...خواهش میکنم کمکم کنید شدیدا پدر و مادرم به کمک نیاز دارند

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
با توجه به اینکه هنوز شناسنامه صادر نشده است ولی اداره ثبت گواهی ولادت را ملاک قرار می دهد با اعلام مراتب به اداره ثبت احوال مانع صدور شناسنامه شوید تا گواهی ولادت غیر واقع ابطال گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اور شناسنامه صادر شده باید دادخواست نفی نسب بدهند