مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند غیر واقعی از شناسنامه

با سلام
مادربزرگ من فقط یک فرزند دارد که مادر من هست و تمام اقوام و همسایه میدانند. ایشان از سال 64 سفیه و روان پریش و دو قطبی شدیدهستند و حکم پزشکی قانونی گرفتم. در دوره جنگ ایشون به جز مادرم اسم سه نفر دیگر رو وارد شناسنامه خودش کرده با شماره شناسنامه و همه چیز.شناسنامه هم گرفته از ثبت احوال براشون در حالیکه اصلا فقط یک بچه بدنیا اورده . حالا برای انحصار ورثه پدر بزرگ مرحومم چطور باید اسم این بچه های غیر واقعی رو از شناسنامه حذف کنم ؟ ایا در روند انحصار وراثت به مشکل میخورم ؟ ممنون.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در مورد انحصار وراثت پدر بزرگ خللی ایجاد نمیشود اما در صورت فوت ایشان برای انحصار وراثت نیاز به اصلاح آن دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید و این این اشخاص را حذف کنید و سپس جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود امکان بروز مشکل وجود دارد
دادخواست نفی نسب طرح گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای حذف اشخاص موجود در شناسنامه مادربزرگ اولا نیاز به حکم قضایی که در پی طرح دعوی نفی نسب صادر میشود اقدام کنید و ثانیا بر اساس آن به اداره ثبت احوال جهت اصلاح اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکانپذیر است
شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در شناسنامه پدربزرگ درج نشده است کلی ایجاد نمی‌نماید ولی در خصوص ایشان می‌بایست رفع گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه در شناسنامه پدر بزرگ وثبت احوال ثبت شده باشد جز ورثه محسوب میشوند‌.دادخواست نفی نسب بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان احقاق حق از طریق مرجع قضایی وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله در روند انحصار وراثت به مشکل بر خواهید خورد استعلام از ثبت احوال نیاز است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا ازطریق ثبت احوال واهی یاواقعی بودن آنهارااستعلام کنید
اگرواهی بوودنددادخواست نفی نسب بدهید