مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

واحدی آپارتمانی خریدم از دست سوم و حالا سازنده زندان است میتوانم من فقط کسی را که من ازش ملک را خریده ام محکوم به تحویل مبیع کنم و خسارتم را از ایشان بگیرم و با سازنده طرف نباشم در ضمن فروشنده در قول نامه ذکر کرده که ایشان هیچ تعهدی در قبال تحویل و خسارت از هیچ بابتی به خریدار ندارد ایا با این اوصاف امکان متعهد کردن فروشنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمادرواحدی که ازسازنده خریداری کرده اید قایم مقام سازنده هستید و بایدتعهدات سازنده راهم دربرابر مالک رسمی رعایت کنید