مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع

به نام خدا
سلام

مبایعه نامه پیش فروش واحد آپارتمانی در سال 97 به صورت سند عادی امضاء میشه(متأسفانه در مبایعه نامه وجه التزام های خوبی نگاشته نمیشه) که در تاریخ مقرر جهت تنظیم سند و تحویل مبیع، فروشنده متأسفانه به تعهدش عمل نمیکنه و به خریدار (که آگاه به مباحث حقوقی نبوده) هم به صورت شفاهی قول میده و هر دو در روز حضور در دفترخانه حاضر نمیشن و
( بعد اتمام قرارداد و عدم انجام تعهد) فروشنده به خیال خودش زرنگی میکنه و دادخواست فسخ میده (چون در متن نوشته بودن چنانچه فسخ از جانب فروشنده باشد باید بیست درصد مبلغ مبایعه نامه به خریدار پرداخت نماید یعنی بعد چند سال فروشنده در این صورت به نفعش بوده چون ارزش ملک خیلی بیشتر از اون مبلغ بوده)

?سؤالات

1- اصل قرارداد در سال 97 درست بوده؟
یعنی آیا طبق قانون پیش فروش آپارتمان ها بوده؟ اگر نبوده حالا خریدار چه کند؟

2- فسخ بعد از عدم انجام تعهد توسط فروشنده درست هست؟

3- بهترین روش یا بهترین دادخواست یا ادعا از طرف خریدار چی و چگونه باشه تا به حق خودش برسه
(منظور از حق خودش: الزام به تحویل مبیع یا تعیین قیمت کارشناسی روز و تعیین خسارت یا تأخیر تأدیه... و ملزم به پرداخت از طرف فروشنده به خریدار هست)
و یا کمترین خسارت رو متحمل بشه ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می طلبد…

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادلازم میباشدو قابلیت فسخ ندارد مگر در قراردادپیش بینی شده باشد
آیا ضمانت اجرای عدم حضور در دفترخانه ، فسخ بوده؟
شرط فسخ باید مدت داشته باشد وگرنه باطل است
فروشنده نمیتواند بعد پنج سال فسخ کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی مدارک و مستندات مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد و شروط قرارداد است
با توجه به توضیحات شما ، قرارداد
اصولا قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

شما باید لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید

و شما میتوانید دادخواست متقابل الزام به تنطیم سند رسمی و الزام به تسلیم مبیع را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید یا حداقل حضوری مشاوره بگیرید پاسخ سوالهای شما حداقل یک ساعت وقت لازم دارد باید مدارک را ببینم