مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آموزش و پرورش

سلام. سروران گرامی. پدرم در سانحه ای در6سالگی از دست چپ دچار معلولییت میشه. شاگرد پرفسور حسابی بوده. طی 6سال حافظ قران و خوشنویسی و خط قرانی خیلی زیبایی داشت. و 18سال نظام قدیم مکتبی تدریس داشته. 12سال بعد انقلاب در مدارس تدریس داشته. و تابستانهای 7سال دفاع مقدس در سپاه استان مرکزی خطاتی میکردن. ولی هیچ بیمه ای یا بازنشستگی تعلق نگرفت بعنوان حق التدریس ایشون را بعد از 31سال بیرونش کردن. چون مدرک دیپلم نداشته. ایا حق پدر معلولم این بوده؟ و بارها بعنوان معلم نمونه از طرف وزیر اموزش و پرورش اون زمان اقای ... بودن سکه تمام بهار ازادی درروز معلم هدیه دریافت کرده و زیردست خط پدرم را خوشنویس و... بدانسته بودن.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام چنین پدری باعث افتخار است اما ایشان ایا پیگیر مواجب خود بوده اند ایشان می توانند از اداره کار و یا کارگزینی محل خدمت اقدام نمایند