مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه رای دیوان

سلام
وقتتون بخیر
بنده دیوان شکایت کرده بودم و الان چیزی که تو سامانه عدالت همراه از آخرین وضعیت پرونده میبینم اینه که رای با شماره دادنامه حدودا ده روز میشه که صادر شده. اما ابلاغیه ای نیومده که من متوجه نتیجه رای بشم‌. می خواستم بدونم چطور میتونم از نتیجه اطلاع پیدا کنم و ابلاغیه حدودا چقدر طول میکشه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شما ابلاغ می گردد حضوری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد، منتظر ابلاغ شعبه باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمان را نمی توان مشخص نمود اما شما می بایست منتظر بمانید تا برای شما ابلاغ صورت گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر تو دو هفته ای دیگر پیام یا ابلاغی نداشتید حضورا به شعبه بدوی صادرکننده رای مراحعه تا نسبت به پذیرش یا عدم پذیرش درخواستتان اطلاع کسب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک هفته صبر کنید اگر باز هم ابلاغ نشدحضوری به شعبه بدوی مراجعه کنید