مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند آپارتمان

با سلاو و احترام
ببخشید، من یک واحد آپارتمان خریداری کردم.اگر روز تنظیم سند کارفرما در دفترخانه حضور پیدا نکرد با توجه به اینکه در مبایعه نامه هم جریمه ی تاخیر ذکر نکرده باشد، کارفرما بابت هر روز دیرکرد تنظیم سند چقدر باید خسارت بدهد؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حاضر نشد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر وجه التزام تعیین شده باشد قابل مطالبه است الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خسارت تاخیر تادیه مربوط به دیون است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید در صورتی که حضور پیدا نکردند درخواست الزام به تنظیم سند رسمی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وجه التزام در قرارداد نیست اقامه دعوا بابت خسارت کنید در صورت اثبات به شما تعلق میگیرد