مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ثبت سند و دریافت جریمه برای واحد مسکونی

با سلام . من یه واحد مسکونی نوساز در سال 96 خریدم تو قولنامه مقرر شد تاریخ 96/6/20 تو دفترخونه سند بزنیم اما متاسفانه بعد از گذشت 3 سال هنوز سند آپارتمان بنده و دیگر واحدها آماده نشده ، در ضمن با توجه به قولهای آن زمان فروشنده مبنی بر اینکه چند ماه دیگه حاضر میشه من هم عدم حضور نگرفتم. سئوال بنده اینه ، اگه من شکایت کنم با توجه به اینکه عدم حضور نگرفتم جریمه ای که تو متن قولنامه مشخص شده رو میتونم بگیرم . 2 - برای شکایت باید به کجا مراجعه کنم. ممنون و سپاسگزار میشم اگه پاسخ من رو بدید

پاسخ ها :

جریمه تاخیر در تنظیم سند آپارتمان خسارت تاخیر در تنظیم سند آپارتمان تاخیر در تنظیم سند آپارتمان عدم دریافت گواهی عدم حضور در دفترخانه گواهی عدم حضور در دفترخانه عدم تحویل آپارتمان در موعد مقرر تنظیم سند ملک تحویل ملک سند ملک سند خسارت