مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن بخشی از پول باقیمانده ملک

سلام بنده آپارتمانی داشتم 3دانگ مال من بوده و3دانگ به نام شریکم از مبلغ کل 330میلیون مانده که شریکم اول معامله پولشو گرفت و رفت آپارتمان هم تحویل خریدار دادیم و طرف به مستأجر بدون رضایت ما اجاره داده وپول اجاره رو گرفته ولی چند ماه از این قضیه گذشته خونه رو تصاحب کرده و هر بار بهش میگیم بقیه پول رو بده میگه ندارم وتو مبایعه نامه برای تاخیر روزی500هزار تومان خسارت تنظیم شده ودفتر خونه رفتیم شریکم امضا کرده ولی چون پول بنده رو نداده بود من امضا نکردم آیا این تاخیر روزانه به من تعلق میگیره وچه راهکاری هست به پولم برسم متشکرم از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید و الباقی ثمن معامله و خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الباقی ثمن و خسارات قابل مطالبه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله به شما تعلق میگیرد و میتوانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید بابت الباقی ثمن معامله و خسارت تاخیر دادخواست حقوقی مناسب طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به شما تعلق میگیرد و میتوانید طرح دعوی کنید