مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعتیاد و ندادن بچه بخاطر نداشتن صلاحیت

سلام من خانمی هستم اعتیاد دارم وشوهری منا تهدید کرده که مهریه ونفغه بهت تعلق نمیگیره وحتی بچه هاراهم بهت نمیدم میخام بدونم آیا حرفای شوهرم صحت داره یان؟؟؟واینکه این آقاخودش منا معتادکرده و الان کنار کشیده خودش فروشنده مواد مخدره و برا اینکه موادتست کنه من راتودام اعتیاد انداخته

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه و نفقه به شما تعلق می‌گیرد اما در خصوص حضانت فرزندان تان با توجه به اینکه هم شما و هم پدرشان اعتیاد دارید ممکن است بدسرپرست شناخته شوید و به همین دلیل آنها به بهزیستی داده میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه ونفقه تعلق میگیرد ولی اگر عدم صلاحیت شما را ثابت کند حضانت بچه را میتواند از شما بگیرد