مشاوره حقوقی رایگان - ازاد کردن خودرو حامل دو کیلوتریاک

باسلام خدمت وکلای عزیز، بنده به علت نیاز مالی باخودروی شخصی که بنام خودم هست مقدار دوکیلو تریاک کشف کردن که قاضی 6سال زندان وخودرو رابه نفع دولت مصادره کرد،وسابقه زندان هم ندارم فقط درسالهای قبل دو دفعه باتریاک مقدار کم که برای مصرف خودم بوده گیر کردم ، میخواستم راهنمایی کنید چکار کنم که ماشینم توقیف نشه چون تموم دارایی بنده همون ماشین است و راهی هست که زندان نرم چون دوتابچه دارم ومستاجر هستم ،ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
سند به نام کیست؟ متهم یا شخص ثالث؟
اگر به نام شخص متهم باشدلذا امکان ضبط خودرو هست خصوصا در زمانی که جاساز برای حمل مواد نیز تعبیه شده باشد. توضیح آنکه وسیله نقلیه ای که برای استفاده در امر مواد مخدر اختصاص داده شده است مصادره می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
توجه داشته باشید که خودرو حامل مواد مخدر به نفع دولت ضبط میشه و مجازات زندان نیز باید اجرا بشه و در صورت اعتراض می توانید تخفیف بگیرید. یا در مهلت تجدیدنظر با تسلیم به رای درخواست تخفیف مجازات بدهید.