مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حساب

سلام. خداقوت. من دختر17ساله ای دارم که از لحاظ روحی و روانی دچار اختلال می باشد. پارسال در اثر بی احتیاطی تصادف کرد و راننده فرار کرد پس از پی گیریهایی که انجام دادم پزشک قانونی دیه ای را مشخص کرد که از طریق صندوق خسارتهای بدنی پرداخت شود. دخترم از روزی که فهمیده اعصاب ما را به هم ریخته و می گوید این پول مال منه و شما هیچ حقی برای برداشت نداری درصورتیکه ما برا آینده اش می خواهیم برنامه ریزی کنیم. سوالی که داشتم اینه که چگونه می توان حساب را به والدین انتقال داد که به حساب دخترم واریز نشه وگرنه زندگی ما و خودش را با دوستانش تباه می کنه. باتشکر از پاسخ شما.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما نمی توانید این کار را بکنید مگر حکم عدم رشد فرزند خودتون رو بگیرید

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
به دايره سرپرستي دادگستري محل سكونت خود مراجعه كرده و تقاضاي اثبات حجر فرزندتان را مطرح كنيد