مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار نهایی دادیاری

سلام واحترام درسال گذشته شخصی از بنده به اتهام جعل وکلاهبرداری شکایت کردند که پرونده به پلیس آگاهی ارجاع شد ودر آنجا از بنده و شاکی توضیحات گرفته شد وپرونده به شعبه دادیاری داسرا ارجاع شد دادیاری بنده رو احضار نکردند وفقط برای شاکی ابلاغ رفت ووقت نظارت تعیین شد. قبل از وقت نظارت تعیین شده شاکی خودش به پلیس آگاهی مجدد مراجعه کرده واز شکایت خود انصراف داد که پلیس آگاهی انصراف نامبرده رو به دادسراارسال کرده وداد یاری قرارنهایی صادر کرد که صرف نظر از اعلام انصراف شاکی به دلیل عدم ارائه دلایل ومستندات کافی قرار منع تعقیب برای بنده صادر کرد. در قرار نهایی 10 روز مهلت اعتراض داده شده والان شاکی با توجه به انصرافش مجدد باز اعتراض کرده به قرارنهایی.
چند سوال داشتم از حضورتون
باتوجه به اعلام انصراف شاکی آیا میتواند مجدد اعتراض کند؟
باتوجه به اعتراض وارجاع پرونده به شعب دادگاه آیا در حضور احتمالی بنده در دادگاه کیفری نیازی به ضمانت برای بنده هست؟ یعنی امکان دارد که در جلسه احتمالی قاضی از بنده ضامن بخواهد برای خروج از دادگاه؟ انیاز به ضمانت هست باسند 6دانگ تجاری مغازه میتوان انجام داد؟ واینکه امکان رد اعتراض توسط دادگاه وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد اعتراض وی نتیجه ای نخواهد داشت، ولی دادگاه اگر پرونده را بررسی کند و جعل و کلاهبرداری را احراز کند می تواند صرف نظر از اعتراض شاکی به موضوع رسیدگی کند.
اگر اتهام را بپذیر قرار جلب دادرسی صادر میشه و ممکن است که از شما ضامن یا وثیقه اخذ بشه .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ا_انصراف به معنی رضایت نیست که نتواند مجددا پرونده را پیگیری نماید
2_خیر نیازی به کفیل و با وثیقه نیست
3_قسمت آخر سوال بستگی به دلایل اعتراض شاکی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی خصوصی نسبت به این جرایم گذشت کرده باشد اعتراض وی نتیجه ای نخواهد داشت اما جنبه عمومی این جرایم هم کماکان پابرجاست و دادگاه به آن رسیدگی خواهد کرد و اگر قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شود شما باید ضامن بیاورید و یا وثیقه بگذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً اعتراض در چنین حالتی تاثیر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رجوع از رضایت مسموع نیست
نتيجه اعتراض قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انصراف به معنی رضایت نیست که نتواند مجددا پرونده را پیگیری نماید