مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض نسبت به قرار نهایی واصل شد

با سلام
من یه پرونده شکایت دارم (ازم دزدی شده) که نسبت به رای قاضی دادسرا اعتراض کردم
درحالیکه پرونده رفته دادگاه کیفری الان میرم روند پرونده رو میخونم تو پرونده مختومه شده دادیاری نوشته :اعتراض نسبت به قرار نهایی از طرف م.م واصل و تحت شماره..... ثبت گردید.
از طرفی توی روند پرونده دادگاه کیفری نوشته :نامه وارده از طرف «شعبه 8 دادياري» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1401/09/24 واصل و به شماره.... ثبت گردید
4-در تاریخ 1401/09/24 وقت نظارت برای تاریخ 1401/10/24 تعیین گردید.
میشه توضیح بدین چیکار باید بکنم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی نیست کاری انجام دهید پیامک های مذبور در خصوص گردش کار پرونده شماست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پیامک های معنونه مبین روند رسیدگی پرونده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور قرار در دادسرا پرونده مختومه می شود و در صورت اعتراض به قرار منع تعقیب پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه ارسال می شود و مجدد در دادگاه ثبت می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهراً قرار منع تعقیب صادر و بعد به آن اعتراض شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است منتظر ابلاغ باشید