مشاوره حقوقی رایگان - حذف کردنِ اسمِ دختر از شناسنامه پدر

پدر من هر سری که بنده برای هر کاری بیرون میرم بهم میگه اسمتو از شناسنامم درمیارم. میخوام بدونم میشه چنین کاریو انجام داد؟ یعنی امکان داره واقعا این کارو کرده باشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، مگر اینکه به حکم دادگاه ثابت کند که شما فرزند او نیستید ، نفی نسب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اسناد شناسنامه تحت هیچ شرایطی قابل ابطال است نه قابل این است که نا مشخصی از آن از شود نمی‌توان کسی را از ارث محروم کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی ندارد.
ولی اگر قصد محروم کردن از ارث را داشته باشد، می تواند به دفتر خانه مراجعه کند و تمام اموال خود را به نام بقیه فرزندان و همسرش صلح کند که در این صورت برای شما مشکل پیش میاد.