مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام ما پارسال یک طبقه از منزل ویلایی خریداری کردیم و در قولنامه قید کردند که پارکینگ دارد و الان که سند خانه بعد از 9 ماه درست شده قید شده پارکینگ به ما تعلق نمی گیرد. باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید یا معامله را فسخ کنید و یا اینکه طبق نظر کارشناس خسارت بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قولنامه قید شده میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید و یا درخواست خسارات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پارکینگی وجود دارد دادخواست الزام به تحویل والا اعلام فسخ

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید معامله را فسخ و یا مطالبه ارش کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میتوانیدمعامله رافسخ ویامطالبه خسارت طبق نظرکارشناس نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما چند راه دارید یک می توانید قولنامه را وصل نمایید می‌توانید مابه تفاوت و خسارات دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پارکینگ به شما تعلق نگرفته به علت تخلف وصف هم حی فسخ را خواهید داشت یا اینکه می توانید ما به التفاوت آن را به عنوان خسارت دریافت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر بعد از بررسی می‌توانیم آن را فسخ کنیم یا بنابر شرایط قرارداد شما خسارت بگیریم