مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین لیزینگی

سلام خدمت شما
ی دستگاه خودرو لیزینگی از فردی خریداری کردم بعد از هفت سال متوجه شدم شرکت مدیران خودرو چک‌های این فرد رو به ی شرکت بنام .............فروخته است وقتی برای فک رهن خودرو مراجعه کردم گفتن باید اول چک‌های این شخص رو پرداخت کنم
وقتی مدیران خودرو چک‌های اون شخص فروخته و ب پولش رسیده مگه نباید سند خودرو رو صادر کنه و اون شرکت میدونه و اون شخص و چکهاش
بدهی اولیه ماشین 21 میلیون بوده و الان شده 56میلیون
شخصی ک ماشین رو ازش خریداری کردم الان زندان هست
لطفن راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجه چک ها پاس شده می توانید علیه فروشنده و شرکت طرح دعوا کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در صورتی که دلیلی بر تسویه حساب دارید دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی علیه آن بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت به نظر میرسد باید طلب شرکت کامل پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید علیه آن شرق شخص و شرکت مدیران خودرو شکایت کنید و اگر مبالغ خود را تسویه شده است دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده و شرکت طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تسویه انجام شده میتوانیدد الزام به تنظیم سند بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چیزی که میفرمایید صحیح نیست بابد از چک ها رفع اثر شده باشد انتقال چک به معنی گرفتن پول آن نیست