مشاوره حقوقی رایگان - طرح شكايت از شكايت حقوقي دروغ

سلام
فردي كه قبلاً با بنده مشاركت داشته پسِ از قطع شراكت اقدام به طرح دعاوي مختلف بر عليه اينجانب نموده و در برخي موفق شده است، اخيراً شكايت حقوقي مطالبه وجهي واهي را مطرح و با توجه به ارائه اسناد و مدارك زمان مشاركت و با حمايت هاي عمدي يا سهوي قضات و عدم توجه به اينكه ايشون دهها پرونده برعليه افراد مختلف مطرح و از اين راه ارتزاق ميكند حكم قطعي بنام ايشان صادر نموده اند و در اجراي احكام دادخواست اجراي حكم داده است،
سوال: آيا با توجه به مستندات موجود براي اثبات غير واقعي بودن ادعاي وي ميتوان دعوي بر عليه ايشون مطرح كرد؟
٢- در صورت مثبت بودن جواب، چه شكايتي و تحت چه عنواني بايد مطرح گردد؟
با تشكر از محبت شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رای قطعی صادر شده باشد متأسفانه کاری نمیشه کرد و باید مبلغ محکومیت را پرداخت کنید.
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید که باید دلیل داشته باشید که رای خلاف شرع صادر شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است