مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

خانمم با آقایی رابطه نامشروع داشته و من متوجه شدم گفته جنسی نداشتم.
آیا با وجود یک شاهد مرد که زن جلو اون مرد گفته با کسی رابطه نامشروع داشتم.
و نیز روان شناسی زن که برای درمان مشکل خانوادگی پیش او رفتیم و اونجا هم نزد او گفته با یکی رابطه نامشروع داشتم.
و نیز دختر 11 ساله خودمان که از موضوع ارتباط مادرش متاسفانه باخبر شد و از زبان مادرش شنید.
و نیز متن دستی که خودش نوشته با کسی ارتباط داشتم.
و نیز فیلمی که خودش اقرار کرده ارتباط داشتم
با این موارد میشه زن رو ناشزه و باعث سلب حضانت فرزندان و... کرد؟ اگر ثابت نشه افترا میشه با وجود این شاهد و مدارک ؟
البته در تلگرام پیامهای رد و بدل کردن عکس ام فرستادن اما اون شماره به اسم مادربزرگشه و یکی به اسم منه. و نیز تماس تلفنی هم با همون دو شماره داشته میتونه منکر بشه بگه خط من نیست؟مربوط به 8ماه قبل میشه؟
آیا قاصی دستور پرینت پیامک ها و تلگرام رو میده؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در فرض اول بله و در خصوص افترا این موضوع از مصادیق اتفترا نیست چون ایشون اقرار کردند و رابطه نامشروعشون محرز است بازپرس دستور می دهد ولی زمان بسیار زیاد است می تواید از خدمات وکیل نیز بهره ببرید