مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام و خسته نباشید. من برج12 یه پراید خریدم و در نمایشگاه خودرو قولنامه تنظیم شد مدارک کامل و ماشین روتحویل گرفتم 2میلیون رو نگه داشتم که دردفترخانه بعدازوکالت وبقیه مبلغ رو پرداخت کردم امابعد از چند روز متوجه شدم فروشنده ممنوع المعامله هست و حالا بعد از چندهفته مهلت که ازم خواست مشکل حل نشد من از طریق قانون اظهارنامه فرستادم براش اما نه ماشینو پس ميگيره نه مشکلش حل میشه.. من خواستم بدونم که اگر اقدام به دادرسی کنم نتیجه شکایتم چی میشه آیا قانون اهرم فشاری برای این مورد داره که فروشنده مجبور به حله مشکل یا فسخ معامله بشه

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
شخص ممنوع المعامله از نظر عقلی محجور است و قادر به انجام معامله نیست و معاملات او غیر صحیح است. البته فکر کنم منظور شما این است که فروشنده ممنوع الخدمات هست که با ممنوع المعامله بسیار متفاوت است. کد ملی شخصی که ممنوع الخدمات است از سوی اداره ثبت احوال مسدود شده است که با مراجعه به دادگاهی که این دستور صادر کرده امکان حل مساله وجود دارد. ولی در مورد چنین شخصی شما می ت انید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی مطرح کنید و با دستور دادگاه انجام می شود

یک وکیل

تقاضای فسخ معامله مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر بهترین راه دادخواست فسخ معامله است والبته قبل از دادخواست یک اظهارنامه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید