مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

باسلام خدمت وکلای محترم راستش بنده یک ماشین 206 رو با یک دستگاه خودرو 405 معاوضه کردم این ماشین رومتاسفانه کارشناسی نبردم بعدازمدت هاکه بردم برای تعویض پلاک گفتن که تیکه گذاری شده شاسی وتعویض پلاک نمیشه الان ماشین که دست خودم بودوشکایت ازاون اقاکردم ماشینوتوقیف شدبخاطرمشکل قانونیش من چون برای فسخ معامله هزینه نداشتم بدم رفتم خدمات قضایی وکاربه کارشناسی کشیدکه ماشین توقیف شدالان من چیکارکنم ایابریزم حساب کارشناسی کارشناس میفرستندبه پارکینگ توراخداراهنماییم کنیدمن کل زندگیم همین یه ماشینه یجورایی کلاهبرداری کردن ازم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق اجرائیات اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما در این خصوص باید از طریق اجراییه افدام نمایید