مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو با خودرو

باعرض سلام من حدود7ماه پیش ماشین 405 خودمودریه بنگاه با یه لیفان520عوضکردم قولنامه نوشته شد درحضورشاهد وقرارشدظرف مدت یک هفته سندماشینها درمحضرزده شودومن پس ازنشان دادن لیفان به یک تعمیر کار متوجه شدن که موتورش تعمیر کامل دارد فردای ان روز سراغ بنگاهیه رفتم گفت ماشینوفروخته و تا الان نیزسندبرای من نزده صاحب اصلی ماشین هم میگه پولی به من ندادندوچکهای ایشان پول نشده وحکم توقیف گرفته ومن بارها برای سند در بنگاه رفتم وحتی یک بار هم به110تماس گرفتم وقرار شد سند را بنامم بزند ظرف 10 روزوالان دو ماه گذشته و نه ماشینم روپس میده نه سند میزنه نه پول صاحب اصلی ماشینو میده منم یه کارگرم وابا دربدری این ماشینو خریدم ودر ضمن مبایعه نامه رونیز به من نمیده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام مراجعه به اتحادیه و سپس دادسرا بهترین گزینه شماست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اتحادیه پیگیری کنید اگر نتیجه نداد دادخولست مرتبط ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به قولنامه دارید تا دادخواست الزام به سند دهید والا ابتدا باید دادخواست اثبات بیع دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و اگر در زمان انعقاد عقد ، خودرو توقیف شده باشد شما باید
دادخواست اثبات وقوع عقد معاوضه و بطلان قرارداد را اقامه نمایید

ولی اگر در زمان انعقاد عقد ، خودرو توقیف نشده باشد شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد معاوضه و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نماشگاه با چه مدرکی به شما فروخته است !?

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید و سپس شکوائیه ای در این خصوص تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد تقدیم کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید مدارک بررسی شود شکایت کیفری یا حقوقی قطعا لازم است