مشاوره حقوقی رایگان - شبیه به کلاهبرداری

با درود فراوان خدمت سروران گرامی

سلام
ببخشید :
( بنده حدوده 7 ماهه پیش موتور سیکلت هوندا 125 سی دی آی در سایت ..... آگهی کردم و بنده خدایی تحت عنوان خریدار از شهرستان قم تشریف آورد برای خرید که پس از روئیت قولنامه کردیم بنده چون سررشته نداشتم این بنده خدا خریدار از نادانی من سواستفاده کرد2 برگ قولنامه رو با خودش برد و مبلغی به من پرداخت کرد و الباقی قرار شد بنده بیمه کنم و ایشون عکس کارت ملیشونو ارسال کنن که من برم محضر وکالت بدم بهشون و الباقی مبلغ رو واریز کنه بنده کارت موتور برگه سبز و کپی بنچاق سند کارخانه را تحویل دادم فقط برگه محضر که فروشنده قبلی به نامم قطعی زده بود دستم موند بعد فرداش من بیمه کردم موتور ولی الان 7 ماهه جواب تلفن نمیده و جواب هم میده دروغ میگه فقط الان پلاک بنامه بنده است )
چی کار کنم
به امید روزی که هیچ انسانی دیگر دروغ نگوید آمین
ممنونم که وقت گذاشتین
خدا قوت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ موتورسیکلت را تمام و کمال دریافت کرده‌اید و موتور در حال حاضر در دست آن شخص است و برای خرید و فروش مبایعه نامه دارید می توانید با دریافت تاریخچه پلاک موتور از طریق راهور درخواست فک پلاک و توقیف موتورسیکلت را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با دریافت تاریخچه پلاک موتور از طریق راهور درخواست فک پلاک و توقیف موتورسیکلت را نمایید