مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت فروختم اما قولنامه ننوشتم تا بقیه پولم را بدهد

سلام وقت بخیر
من حدود 18 ماه پیش بخاطر نیاز شدید و ضروری به پول مجبور شدم شبانه به موتورم را بفروشم ... خریدار از آشناهای دوستم بود و آخرشب به همراه همان دوستم موتورسیکلت رابه همراه کارت موتور و کارت سوخت تحویل دادیم ...
ما با ایشان مبلغ را طی کرده بودیم 8میلیون تومان ولی ایشان کلا 5 میلیون پول برای من کارت به کارت کردند و قرار شد الباقی پول را ، همزمان با انتقال سند پرداخت کنند...
اما متاسفانه چون من چندین روز درگیر و گرفتار بودم نتونستم برای انتقال سند اقدام کنم تا الباقی پولم رو بگیرم... بعد از حدود یک ماه پیش این شخص مراجعه کردم و متوجه شدم که موتور را فروخته است و انتقال سند دیگر برایش اهمیتی ندارد و از پرداخت الباقی پول (3 میلیون تومان ) امتنا میکند... بعد از چند ماه کلا دیگه منکر معامله ی موتور شدند ...
الان سند و پلاک موتور به نام بنده هست و هیچ قلنامه ای هم برای فروش موتور نیست ...
و متاسفانه اون دوست من که رابطمون بود مهاجرت کرده و دسترسی بهش ندارم ...
چطوری الباقی پولم رو بگیرم یا موتورم و پس بگیرم چون الان بعد از 18 ماه قیمت اون موتور حداقل 3 برابر شده ...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست توقیف موتور و مطالبه وجه به طرفیت خریدار و متصرف موتور بده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست توقیف موتور و مطالبه وجه به طرفیت خریدار و متصرف موتور بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل اقدام و پیگیری است دادخواست خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید و موتور را توقیف کنید