مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سو پیشینه

سلام وقتتون بخیر
من 8 سال پیش وقتی دانشجو بودم داخل اتوبوس بودیم با یه پسری منو گرفتن که بعد به تعطیلات خوردیم دوروز زندان بودم بی گناه .چون نمیخواستم خانوادم بدونن ..خانواده فهمید و منو با فیش حقوقی ازاد کردن .الان شوهر و بچه دارم میخوام پروانه کسب بگیرم برای ارایشگاه . سو پیشینه ی من بالا میاد ؟ و اینکه نمیخوام شوهرم بفهمه باید چیکار کنم ؟ لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

جزو موارد سوبیشینه محسوب نمیشود و مشکلی نداره

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه محكوميت قطعي كيفري نداشته باشيد سو پيشينه نيست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این مورد را مد نظر داشته باشید که سوء پیشینه کیفری لحاظ نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سو پیشینه محسوب نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری محسوب نمیشه و جای نگرانی نیست.