مشاوره حقوقی رایگان - خرید شارژ فیشینگ

سلام بنده در روبیکا مشغول در آمد زایی هستم 4ماهی است که فری به بنده شارژ و اعتبار دیجی پی میفروشد و اول واریز میکند و بعد من پول رو براش کارت به کارت میکنم امروز پلیس فتا از من بازجویی کرده و مبلغ 8میلیون تومان من شارژ خریداری کردم و پول رو برای فروشنده واریز کردم
گویی فروشنده فیشینگ زن بوده و تمام شارژ ها فیشینگ بوده و من اطلاعی نداشتم
تمام چت ها و آیدی و شماره کارت طرف موجوده آیا من هم این وسط مقصر هستم و باید جریمه باشم یا خیرر؟؟
چون من هیچ اطلاعی نداشتم که این شارژ ها فیش هستند و حتی پول آنها رو هم پرداخت کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که اطلاعی نداشتید مشکلی پیش نمیاد.