مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر قارچ (ماشروم)

با سلام بنده ٢٩ اسفند ١٤٠٠ در ايست بازرسي توره در استان مركزي ب جرم مواد مخدر ك وزنش ٦ گرم ميشد گرفتن و ب مدت يك روز هم زندان استان مركزي رفتم بخاطر اين موضوع و با فيش حقوقي در امدم… ٢٤ فروردين ١٤٠١ ابلاغيه امد براي دفاعيه و ما دفاعيه رو از طريق دفتر قضايي ارسال كرديم…خواستم ببينم امكانش هست تبديل ب جريمه ي نقدي بشه يا ممكنه حبس باز صادر بشه؟ درضمن سابقه ي اول هم هستش

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به عدم سابقه کیفری احتمال جریمه هست باید منتظر رای دادگاه باشی.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. بهتر است حضوری مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و