مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس مواد مخدر به جریمه نقدی

سلام خسته نباشید . من و یه رفیق رو چند ماه پیش نرسیده به یزد با 3 کیلو و نیم تریاک تو ماشین شخصی خودمون گرفتن که سابقه قبلی نداشتیم حکم من مشارکت درحمل و نگهداری زده 31 میلیون جریمه نقدی 120 ضربه شلاق 48 ماه حبس و درخصوص من گفته فقط مجازات جرمی قابلیت اجرا دارد که برای آن مجازات اشد تعیین شده و به دلیل فقدان سابقه کیفری و همکاری لازم حکم با یک درجه تخفیف نصف شده وبه دلیل پیش بینی اصلاح آنان قرار تعلیق اجرای دو سوم ازمجازات حبس مشارالیه رابه مدت2سال صادرمی نماید. لطفا منو راهنمایی کنید ببینم چه کاری میتونم انجام بدم آیا 9 ماهی که مونده رو میتونم تبدیل به جریمه کنم یا پابند درخواست بدم البته یه ماه هم تو زندان یزد بودم دوساله نامزدی ام قراربود چند وقت دیگه عروسی بگیرم الان موندم چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید خود را به زندان معرفی نمایید و بعد از گذشت 1/3 از ‌مدت حبس درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید
و شما میتوانید درخواست عفو موردی و استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است