مشاوره حقوقی رایگان - پایان حبس

باسلام
من در دادگاه به یک سال حبس محکوم شدم و با پابند ازاد شدم حالا 2 ماه از حبسم مونده میخواستم ببینم میتونم پایان حبس یا مرخصی پایان حبس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست آزادی مشروط بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مورد موافقت قرار گیرد تقاضای خود را کتبا مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را بدهید اگر موافقت شود بله در غیر اینصورت تقاضای آزادی مشروط کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از آزادی مشروط استفاده نمایید و یا درخواستتان را مطرح نمایید امکان موافقت می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت مرخصی باید شرایط دریافت ایین نامه کیفیت مرخصی زندانیان را داشته باشید و اگر از آن امتیازات بهره مند شوید می توانید از مسئولین زندان و قاضی ناظر زندان درخواست مرخصی