مشاوره حقوقی رایگان - پایان حبس

سلام همسرم حدود 5سال است در زندان به سر می‌برد، به جرم سرقت، در چند روز مرخصی، که آمده بود دوباره مرتکب سرقت شده است سرپرونده اول زندانی اش تمام و شاکی ندارد، در پرونده دوم رد مال ندارد ولی از زندانی اش 3ماه مانده می‌تواند از پایان حبس استفاده کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌تواند درخواست دهد ممکن است موافقت شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، منظورتان مشخص نیست. لکن به دلیل ارتکاب مجدد جرم ممکن است مشمول نهاد های تخفیفی نشود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

در شرایطی بله.
با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل ارتکاب مجدد جرم، همسرتان از بهره‌مند شدن از نهادهای ارفاقی ذکر شده در قانون محروم می‌باشند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تکرار جرم صورت گرفته و مطابق قانون مجازات عمل می‌شود یعنی تحمل قبلی و در صورت قطعیت جرم لاحق تحمل کیفری جدید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به دلیل ارتکاب مجدد جرم ایشان نمی‌توانند از نهادهای ارفاقی استفاده نمایند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر دومی هم تعقیب شده تکرار جرم محسوب و تشدید میشود