مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام اگر شاهدی در جرائم کیفری احضار بشه و حضور پیدا نکنه..و هیچ خبری ازش نباشه تکلیف حکم چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد احضار شود و حاضر نشود حکم جلب صادر میشه ولی شاهد می تواند در شعبه حاضر شده و اعلام کند که حاضر به شهادت نیست که در این صورت دادگاه نمی تواند الزام کند.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. اگر شاهد برای شما باشد ممکن است با حاضر نشدن به ضرر شما تمام شود.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر احضار شود و حاضر نشود امکان جلب وجود دارد