مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

سلام. به وکلای عزیز شاهد.
شاهد های مزاحمت و تخریب به دلیل مشغله و مسائل دیگر راغب نیستند در دادگاه یا پاسگاه حاضر شوند چه راه حل معادل دیگری وجود دارد که شهادت آنها و اطلاع آنها از تخریب و
.مزاحمت را به پرونده درون دادگاه و به اطلاع قاضی انتقال دهیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازی به رصایت انها نیست قاضی احضار میکند اگر نیامدن جلب میشوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود به همراه شاهدین به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و شهادت آنها به شکل رسمی ثبت و ضبط شود و سپس این شهادتنامه را به قاضی ارائه دهید‌.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

دادگاه می تواند به درخواست شما شهود را احضار نماید لیکن در هر حال شهود اجبار بر شهادت نخواهند شد میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید ولی اگر مبنای صدور رای شهادت شهود باشد می باست با حضور در دادگکاه ادای شهادت نمایند