مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه دارای مشکلات زیاد

با سلام و احترام لطفا راهنمایی بفرمایید از همسایه ای که مشکلات بیان شده زیر را دارد به چه صورت شکایت کنیم همچنین از موجر ایشان به دلیل عدم توجه به شکایت همسایه ها به صورت شفاهی و درخواست اخراج کردن این مستاجر

مشکلات این همسایه:
- رفت و آمدهای غیر متعارف و مشکوک، بیش از اندازه در ساعات بعد از نیمه شب تا صبح به صورت مداوم و با ایجاد سر و صدا
-رفت و آمد افراد نامشروع با این همسایه و افراد نامعقول و اشرار منطقه در این واحد مسکونی
- آلوده کردن فضاهای مشاعات و ادامه فعالیت سگ گردانی و بی توجهی به تذکرات پی در پی اکثر همسایگان در رابطه با این موضوع در محیط مشاعات ساختمان همانند فضای پارکینگ، آسانسور و فضای سبز ساختمان
-تبدیل واحد مسکونی به کارگاه کار در خانه با عنوان فروش ترشیجات و سبزیجات به مغازه های اطراف با توجیح اینکه هزینه های خانواده ایشان تامین می گردد و تبعات این فعالیت، رفت آمد های افراد غیر ساکن و کارگران مغازه های مختلف به داخل ساختمان
-درگیری های داخلی و فحاشی خانوادگی این مستاجر و سر و صدا کردن های غیر معمول در اکثر اوقات که موجب آزردگی تمامی همسایگان می باشد
-مراجعه چندین مورد مامورین نیرو انتظامی درب این واحد مسکونی و درب اصلی ساختمان که موجب سلب آسایش تمامی همسایگان گشته است
-بازداشت چندین مورد فرزند ایشان توسط نیرو انتظامی بابت شرب خمر و شرارت
-مراجعه بی مورد در ساعات مختلف شب و گذراندن وقت زیاد در مشاعات ساختمان توسط شوهر مطلقه مستاجر این واحد مسکونی و دیگر افراد
-درگیری فیزیکی با بیش از 3 مورد از همسایگان
-درگیری لفظی با اکثر همسایگان توسط مستاجر و اعضای خانواده ایشان
-درخواست شفاهی از موجر این واحد مسکونی بیش از دو سال و نیم بابت اخراج این مستاجر که دچار مشکلات متعددی می باشد و عدم توجه ایشان و اظهار به اینکه خود موجر نیز از مستاجر ناراضی بوده ولی توان اخراج ایشان و تحویل گرفتن واحد را ندارد

لطف فرموده راهنمایی بفرمایید به چه نحوی باید عمل گردد
با تشکر

-

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود بر شما هموطن عزیز
در خصوص مشکل شما:
اوّل. تخلیه مورد اجاره به دو صورت امکانپذیره : 1. تخلیه پس از انقضای مدّت اجاره 2. تخلیه قبل از اتمام مدّت اجاره. خُب با توجّه به اظهارت شما، مورد دوّم مدّ نظرتون هست.
دوّم. تخلیه قبل از اتمام مدّت اجاره به پند دلیل امکانپدیر است: 1. عدم پرداخت اجاره 2. مستأجر، مورد اجاره را در غیر موردی که در اجاره ذکر شده یا از اوضاع و احوال استنباط میشه، استعمال کنه و منع این کار هم ممکن نباشه مؤجر(صاحبخانه) حق فسخ اجاره رو داره. مثلاً شما گفتی که به عنوان کارگاه فروش ترشیجات دارن استفاده می کنن امّا توجّه داشته باشین برخی مشاغل، خانگی محسوب میشن مثل ترشی درست کردن امّا کارگاره ترشی سازی هم استفاده غیر از آنچه در اجاره نامه نوشتنه و هم تغییر کاربری. بنابراین باید ثابت بشه اونجا کارگاه شده، مثلاً برین شهرداری ناحیه تون و به کمسیون ماده 100 گزارش بدین و پیگیری کنین که رسیدگی بشه. بعد اگر دوباره تکرار شد با استناد به همین موضوع، مؤجر بره قرارداد رو از طریق دادگاه فسخ کنه 3. اگر مورد اجاره تعمیر نیاز داشته باشه و مستأجر اجازه تعمیر نده که باز هم مؤجر می تونه اجاره رو فسخ کنه. 4. شروط قرارداد اجاره. خلاصه سرتونو درد نیارمف این موارد و گفتم تا بدونین بیرون کردن مستأجر به این راحتیا نیست ضمن اینکه تمام این موارد باید توسط صاحبخانه صورت بگیره که ظاهراً شما با ایشان هم مشکل دارین.
سوّم. راه حل: اَهرم فشار. به چه صورت ؟ شما و دیگر همسایه ها باید درصورت مشاهده مواردی که گفتین، فوراً با 110 تماس بگیرین تا بیاد گزارش تهیّه کنه بعد یک عدّه به عنوان شاکی ( مثلاً فحاشی و یا هر اتفاقی که افتاده) ویک عدّه هم به عنوان شاهد، شکوائیه تنطیم کنید برین دادسرا و دادگاه و طرف رو محکوم کنین و در آخر، از این حکم به عنوان اَهرم فشار بهره ببرین و شرط رضایت خودتونو فسخ اجاره عنوان کنین. یعنی طرفین قرارداد ( مؤجر و مستأجر) با توافق فسخ اجاره رو کنن که بهش میگن اقاله.توجّه کنین که باید واقعاً بتونین جرم رو ثابت کنید و با خدایی ناکرده تبانی و این قبیل کارها به دردسر بزرگی خواهید افتاد.
چهارّم. در هر صورت توصیه می کنم برای هر اقدامی به وکیل دادگستری مراجعه کنید.
پیروز باشید