مشاوره حقوقی رایگان - غایب مفقود الاثر

سلام اگر یک غایب مفقود الاثر وصی تعیین کرده باشد و غایب شود و فرزند صغیری داشته باشد و هم زمان پدر بزرگ هم داشته باشد وصی کیست و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

پدر بزرگ به عنوان ولی خاص طفل میباشد و وصی در صورتی میتونه اقدام کنه که حکم موت فرضی شخص غایب صادر شده باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

غیاب وصی ندارد بلکه امین اموال دارد. مگر در صورت اثبات موت فرضی یا حقیقی وی در هر حال پدربزرگ ولی خاص است و ایشان عهده دار اموال صغیر تا تعیین تکلیف نهایی خواهند بود