مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر اعسار مهریه بر اجرائیه ثبت

با سلام
با صدور اجرائیه مهریه از ثبت اسناد اقدام به ارائه دادخواست اعسار و تقسیط مهریه کردم و رای قطعی شده ؛ سپس تعدیل تقسیط ارائه شد و مورد پذیرش قرار گرفت و رای قطعی شده
پرونده مهریه هنوز در اجرای احکام اداره ثبت بوده و اموالی معرفی نشده بجز یک خط موبایل که با اعتراض زوج مستثنیات دین محسوب شد و رفع توقیف شد و یک موتور که با اعتراض زوجه و ارائه مدارک شغلی چند سال قبل رای رییس ثبت بر عدم شمول مستثنیات دین گرفت و با اعتراض زوج و ارائه مدارک به هیئت تشخیص ارجاع شده و منتظر رسیدگی ایست
سوال : آیا رای قطعی اعسار از پرداخت مهریه و تقسیط آن تاثیری بر پرونده اجرای احکام اداره ثبت دارد ؟ آیا بدون صدور اجرائیه از دادگاه امکان توقف عملیات اجرایی در ثبت امکان پذیر است ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پرسشگر :

با توجه به اینکه نحوه پرداخت مهریه از دفعتا واحده به تقسیط تبدیل شده تاثیری در نحوه ی اجرای محکومیتهای مالی دارد یا خیر
به عبارت دیگه اون تعداد سکه هایی که برای توقیف اموال یا مسدود کردن حساب بانکی تعیین شده به فرض حال بودن دیون بوده ولی پس از اعسار و تقسیط بدهی دیگر دین حال نیست و نحوه ی پرداخت تغییر کرده لذا دین تقسیط شده ای که پرداخت آن موکول به آینده است و صرفا توقف اموال ابتدائا نسبت به پیش قسط و سپس با هر دوره از پرداخت سکه در صورت معوق شدن به صورت دین حال شده قرار داده و به تعداد سکه معوق از اموال باقی مانده تادیه دین نماید.

اعسار مهریه اجراییه ثبت مهریه