مشاوره حقوقی رایگان - حق سرایداری

سلام عرض ادب من توی ورزشگا سرایه دارم 24ساعته3سال سابقه کار دارم یک فرزند دوتا اتاق 22متری بدونه هزینه اب برق گاز بهم دادن بیمه هم هستم کارفرما حق مسکن از حقوق کم میکنه میخاستم ببینم حق مسکن بهم تعلق میگیره یا نه؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق قانون کار حق مسکن بشما تعلق میگیرد. مگر این که در خصوص اتاق ها توافق کرده باشید. اگرتوافقی نیست حق مسکن شما باید پرداخت شود . در خصوص دو اتاق هم آنها می بایست اقدام جداگانه نمایند.