مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار ویلا

به مدت 26سال در یک ویلا سریدار هستم و باغبانی انجام میدم حتی داخل ویلا هم کارهاشون انجام میدادیم ولی الان میخواهندماروبیرون کنند تکلیف ماتواین مدت کارکردن از نظرقانونی چیه چکاربایدبکنم منوراهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید
امکان بازگشت به کار نیز متصور است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
اگر بیمه شما رد نکرده باشد می توانید حق بیمه خود را نیز مطالبه کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره کار محل مراجعه و جهت دریافت حق وحقوق خود علیه کارفرما خود شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
و مطالبه تمام حقوق قانونی خود را نمایید
کسر حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، عیدی ، پاداش ، سنوات

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمائید.

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

طبق قانون کار شما می‌توانید به اداره کار مراجعه و با شکواییه کلیه حق وحقوق خود را دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوی از طریق اداره کار نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

متاسفانه حقوق دیگری غیر از حقوق ماهیانه به شما تعلق نمیگیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست شکایت نمایید

می بایست 26 سال به شما حقوق داده شود و سنوات عیدی تمام این سال‌ها را دریافت کنید ضمناً می‌بایست بیمه نیز بشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید