مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه

سلام.1/آیا خسارت تاخیر تادیه بر روی حواله (شبه چک) موسسات مالی و اعتباری هم مانند چک بانکی قابل دریافت است؟
2/خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید چک قابل وصول است یا از زمان طرح دادخواست و شکایت در مراجع؟
3/آخرین شاخص تورم قابل استناد مطابق کدام ماه و سال است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله مطالبه خسارت تاخیرتادیه درتمام مطالبات پولی وجه رایج قابل مطالبه است حواله های صادره موسسات مالی چک نمی باشند وخسارت تاخیرتادیه انها مانندسایر موارد ازتاریخ مطالبه شروع میشود یعنی اگر طرح دعواکنید ازتاریخ دادخواست