مشاوره حقوقی رایگان - حواله استان مازندران. ساری

باسلام. حقیر ظهر حواله ای که حامل بود رو امضاء و به شخص دیگری دادم و ان شخص حواله را به خواهان داده و خواهان حواله را برگشت زده با توجه به اینکه حواله سند غیر تجاری محسوب میشود و ضمن اینکه حواله حامل بوده نقل ذمه به ذمه صورت نگرفته؟ چرا قاضی بنده را ضامن و نفر دوم امضاء کننده را ظهرنویس اعلام کرده ایا در قانون داریم که دونفر ظهر حواله را که انهم حامل باشه رو چنین حکمی بدهد؟چون حواله سند تجاری محسوب نمیشود .. سوال دوم از کارشناسان محترم اینکه لطف کنید راهنماییم کنید که بنده از طریق قانونی چه شکایتی علیه صادر کننده برای دستگیری هرچه سریعتر اقدام کنم؟ ممنونم از جوابتون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یعنی شما معتقدید به عنوان ظهرنویس تمام مسولیت حواله با شماست و صادرکننده مسولیتی ندارد؟ رای دادگاه که به نغع شما صادر شده

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام جواب سوال شما نیاز‌به بررسی اسناد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نظر قاضی صحیح است و
و طبق نظر قاضی ، شما ضامن
صادرکننده حواله بوده اید

و طبق قانون اگر شخصی ظهر سندی را فقط امضا نماید اصل بر این است که ضامن است مگر ذکر شده باشد که ظهرنویس است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رویه امضاء ظهر را دال بر ضمانت تلقی می‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید