مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فوری

باسلام اگر خواهان آدرس خوانده را آدرسی اعلام کند که ابلاغ اولیه یعنی همون ابلاغ وقت رسیدگی واقعی شود و مامور ابلاغ هم تایید کند که با احراز هویت به خود شخص ابلاغ گردید همون ماده 68 و خوانده بی اطلاع باشد و بقیه ابلاغ ها تو ثنا بیاد و خوانده مراجعه نکرده باشه و رای قطعی شده باشد کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

با سلام . چنانچه ابلاغ أوراق قضايي به شكل واقعي صورت پذيرد و دادانامه صادر شده قطعي شود متاسفانه تنها راه اعتراض أعاده دادرسي در صورت داشتن دليل يا دلائل جديد خواهد بود .

یک وکیل

سلام. خیر تنها راه اعاده دارسی در صورت وجود دلایلی که نشان دهنده عدم تطابق رای با موازین شرعی و قانونی باشد