مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر ، شخصی کاملا با میل خودش در‌ چندین نوبت هر از چند ماه برای من از طریق کارت بانکی مبالغی حواله میکرد تا برای اون شخص در بازار مالی ارز دیجیتال معامله کنم و مدتی سود کردم و سود ها رو به اطلاعش‌میرساندم اما از ضرر ها اطلاعی نمیدادم تا اینکه چندی پیش پول‌ این بنده خدا کمتر از یک ششم شد و الان شدیدا توی ضرر هست و این اتفاق نه تنها برای من بلکه برای بیشتر افراد اتفاق افتاده

حالا فرد‌ سرمایه گذار تمام پول خودش رو از من میخاهد در حالی که در‌ ابتدا گفته بود هر سود و زیان پای خودشه حتی اگر پولش صفر بشه اگر چه هیچ قراردادی منعقد نشده

بنظر شما در‌ صورت شکایت دادگاه چه حکمی علیه من خواهد داد ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب قرارداد. شما دارد . شما باید دفاعی کنید که مبالغ را به سود خود معامله نکردید

پرسشگر :

سپاس از شما ،پس نیاز هستش وکیل بگیرم
ایا احتمال رفع اتهام از من با گرفتن وکیل هستش؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
شما می بایست ثابت کنید که برای اساسن معامله می کردید و گرنه می بایست تمامی مبالغ را به ایشان مسترد کنید.