مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند سرمایه گذاری ارز دیجیتال

سلام ،یکی از آشنایان حدود 1سال ونیم قبل از من خواست که وارد شرکتی اینترنتی ومجازی به نام ... بشم و تتر بخرم و ماهی حدود 10 درصد سود بگیرم ،100میلیون دادم که ماهی ده تومن بگیرم ،دو سه تا ده تومن داد وبعد گفت شرکت فعلا سود نمیدهد وچند ماه دیگر و خلاصه کشیده تا الان که اصلا دیگر پاسخگو هم نیست ،من هم نمیدونم اصلا من رو وارد شرکت کرده نکرده چیکار کرده ،بهش اعتماد داشتم ولی ایشون سوء استفاده کرد،حالا میخوام ببینم میتونم شکایت کنم از او یا نه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و پول خود را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
اگر پول را به حساب آشنایتان واریز کرده اید دادخواست مطالبه وجه بدهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله می توانید . از طریق پلیس فتا و با مشورت وکیل پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه و خسارات مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد