مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

با سلام. بنده خودم رشته‌ی حقوق می خونم ولی یه مشکلی برام پیش اومده که اگر هر چه زودتر پاسخ دهید ممنون میشم. بنده شماره ی چند تا از وکلا رو از یک سایت پیدا کردم و بهشون در چند خط پیامک دادم که اگر مایل باشند علاقه مندم در کنار این وکلا کار کنم و یادگیری داشته باشم ولی به علت این که خیلی وقت نداشتم ساعت یک و نیم شب پیام دادم که متأسفانه باعث سو تفاهم یکی از وکلا شده و ایشون که خانم هستن فکر کردن بنده مزاحم هستن و به من پیام دادن که شکایت می کنن و بنده به خاطر شرایط شغلیم خیلی می ترسم.خواهش می کنم من رو راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

باسلام.
بزه مزاحمت از جرائم عمدی بوده و نیازمند سونیت که با توجه به وضعیت شما و دانشجوی حقوق بودن
اثبات این جرم نسبت به شما با اعمال انجام شده منتفی میباشد

یک وکیل

سلام. در صورت عدم وجود سوئ نیت و شکایت خانم وکیل قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

یک وکیل

سلام " سوا و جدای از اینکه تبادل پیامک با اشخاصی که با ما سر و کار و ارتباطی ندارند به ویژه نسوان و بانوان محترم چه در ساعات متعارف و چه غیر متعارف توجیه پذیر و پسندیده نیست اما اگر متون پیامکی ارسالی از سوی شما حاوی مطالب توهین آمیز و هتاکی نباشد وصف مجرمانه ندارد. اگر امکان عذرخواهی وجود دارد با معذرت خواهی سوء تفاهم پیش آمده را فیصله دهید .