مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حقوق بازنشستگی

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم
من دو تا سوال داشتم
1. آیا امکان دارد تامین اجتماعی در محاسبه حقوق بازنشستگی یک شخص دچار اشتباه شود؟
2. در صورتی که امکان اشتباه باشد اگر شخصی چندین سال حقوق بازنشستگی کمتری دریافت کرده باشد، برای احقاق حق خود چه کاری می‌تواند انجام دهد؟

با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید.